İçeriğe geç

Aldatmak Dizisi Kimin

Aldatmak Kadriye kimdir gerçek adı?

Yeşim Salkım | Kadriye…22. Şubat 2024

Aldatmak Öznur kimdir?

Cansu Kahyaoğlu’nun ‘Öznur’ karakterini canlandırdığı ‘Aldatmak’ yakında vizyona girecek.

Aldatmak dizisi nerede çekiliyor?

“Aldatma” nerede çekiliyor? Aldatmak dizisi İstanbul’da çekiliyor. Beşiktaş ve Galata gibi İstanbul’un farklı mekanlarında çekilen Aldatmak dizisinde renkli görüntüler oluştu.

Aldatmak dizisi ne anlatıyor?

“Aldamak” dizisinin konusu nedir? Güzide Yenersoy saygın bir aile hakimidir. Birçok evliliği yıkımdan kurtarmış, birçok çocuğun hak ettiği şefkati ve sevgiyi almasını sağlamış ve her zaman adaletin yanında olmuş dürüst ve ilkeli bir kadındır.

Aldatmak kahraman kimin oğlu?

Kahraman’ın Sezai’nin oğlu olduğu ortaya çıktı! Aldatma 69. Bölüm – YouTube.

Aldatmak Serra kimdir?

İrem Tuncer 1998 yılında İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Lise yıllarında tiyatroya ilgi duymaya başladı. Liseyi bitirdikten sonra üniversite eğitimine tiyatro alanında devam etti ve İstanbul Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde okumaya başladı.

Aldatmak Zeliş kimdir?

Güzel oyuncu 1 Ocak 1995 doğumludur. Kahraman başkent Ankara doğumludur ve 27 yaşındadır. Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Selin Kahraman dizi ve tiyatro oyunlarında rol almaktadır. Oğlak burcu olan genç oyuncu 1.68 boyundadır.

Oylum kimin kızı?

Güzide ve Tarık’ın güzel ve zeki kızı Oylum, annesinin ısrarıyla tıp fakültesine kaydolmuştur ancak en büyük hayali dünyaca ünlü bir dansçı olmaktır. Oylum, ailesinden birçok şeyi gizlemek zorunda kalsa da hayallerinin peşinden gidecek cesareti gösterir ancak işler planladığı gibi gitmeyecektir.

Aldatmaktaki İpek kimdir?

İlayda Çevik kimdir? İlayda Çevik 22 Aralık 1994’te doğdu ve 28 yaşında. Balıkesirli olan İlayda Çevik, evcil hayvanıyla sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti. İlayda Çevik, Instagram’da @ilaydacevik kullanıcı adıyla yer alıyor.

Aldatma dizisinde kim vefat etti?

En son “Aldatmak” dizisinde rol aldı: Ömer Darkness Hayatını Kaybetti. Favorilerinize ekleyin. 65 yaşındaki oyuncu Ömer Dark kalp krizinden sonra hayatını kaybetti.

Aldatmak dizisindeki avukat kim?

Açgözlü yapısı yüzünden hayatındaki herkesi kaybeden Tarık, en çok Güzide’yi kaybetmenin üzüntüsünü yaşamaktadır. Başarılı ve karizmatik bir avukat maskesinin ardında yaptığı karanlık işlere bulaşmaya başlayan Tarık, artık her adımını dikkatle atmak zorundadır.

Aldatmak dizisi kimin eseri?

Aldatmak, yapımcılığını Tims&B Productions’ın üstlendiği, ilk bölümü 22 Eylül 2022’de yayınlanan, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun üstlendiği, senaryosunu Yıldız Tunç’un yazdığı, başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu’nun yer aldığı Türk drama televizyon dizisidir.

Aldatmak ne zaman final yapacak?

ATV’de perşembe akşamları yayınlanan Aldatmak dizisi final kararını verdi. 6 Haziran perşembe günü yayınlanacak 71. bölümüyle merakla beklenen dizi ekrana veda edecek.

Aldatmak Hakan Güzide’nin oğlu mu?

Dizide Güzide ve Murat çiftinin çocuğu olarak rol alacak. Oylum ile karıştırılan çiftin Hakan isimli çocuğunun gerçek isminin ne olduğu henüz bilinmiyor. Netleştiği anda haberimizde yer alacak.

Aldatmak Zennure kimdir?

YEŞİM SALKIM KİMDİR? 12 Nisan 1970 Ankara doğumlu şarkıcı, sinema ve televizyon oyuncusu Yeşim Salkım Arnavut kökenlidir. Müzisyen Dursun Salkım’ın kızıdır, Ankara’da doğmuş ve Kavaklıdere’de büyümüştür.

Hakan Güzidenin oğlu mu?

Dizide Güzide ve Murat çiftinin çocuğu olarak rol alacak. Oylum ile karıştırılan Hakan isimli çiftin çocuğunun gerçek adı henüz bilinmiyor.

Oylum kimin kızı?

Güzide ve Tarık’ın güzel ve zeki kızı Oylum, annesinin ısrarıyla tıp fakültesine kaydolmuştur ancak en büyük hayali dünyaca ünlü bir dansçı olmaktır. Oylum, ailesinden birçok şeyi gizlemek zorunda kalsa da hayallerinin peşinden gidecek cesareti gösterir ancak işler planladığı gibi gitmeyecektir.

Aldatmak dizisinde kimler var?

Oyuncular ve Karakterler: k Yenersoy .Daha fazla öğe…

Behramın annesi kimdir?

Bahram’ın annesi Yahudi Eksilark’ın kızı Soşandukht’tur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Tombul Escort